Mijn specialisaties

Als pedicure en lid van de brancheorganisatie Provoet, heb ik mij direct na de basisopleiding in 2001 gespecialiseerd in de diabetische en reumatische voet. Omdat de vraag naar goede voetzorg nog veel breder bleek te zijn heb ik in 2016 de opleiding voor medisch pedicure afgerond.

Ook heb ik in 2001 de opleiding voor schoonheidsspecialiste afgerond. Naast diverse gezichts en lichaamsbehandelingen kunt u bij mij ook terecht voor massages, manicure, visagie en ontharingsbehandelingen. Huidverbetering is iets wat niet meer weg te denken is in de huidverzorging. Met microneedling bereiken we daadwerkelijk huidverbetering en kunnen we doelgericht diverse huidproblemen aanpakken. De producten van Dermedics ondersteunen u daarbij.

Sinds enige tijd kunt u bij mij terecht voor wimperextensions, one by one, hybride en 2d/3d. Fijne, van niet echt haar te onderscheiden kunstwimpertjes worden op uw eigen wimper geplaatst. Na 2 a 3 weken kunt u een refill doen. U voelt deze wimpers niet zitten,is niet schadelijk voor de ogen en u kunt er alles mee doen. Make-up is dan niet meer nodig. Wij werken met Blink en Lash extend.

Weinig wenkbrauwen,ontevreden met de vorm of ga je voor ultiem gemak? Dan is Permanent make-up wellicht iets voor u. Deze semi-permanente make-up geeft u tot 2/3 jaar mooie wenkbrauwen! Powdertechniek is een zeer natuurlijk ogende, zachte techniek en geschikt voor iedere leeftijd/huidtype. Ook is het mogelijk natuurlijke haartjes na te bootsen met de hairstroketechniek. 

De vraag naar serieuze huidverbetering stijgt enorm. We willen daadwerkelijke resultaten zien en ondergaan diverse behandelingen met botox, fillers, laser etc. Minder ingrijpend doch zeer effectief en veilig is een behandeling met microneedling of collageen inductie. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Dmv een kleine naaldmodule worden er microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor worden de cellen in onze huid geprikkeld om groeifactoren, nieuw collageen en elastine aan te maken. De huid word aanzienlijk steviger en egaler en krijgt een mooie teint. Ook kunnen rimpels, lijntjes, littekens, donkere kringen rond de ogen, acne littekens, striae en couperose effectief aangepakt worden.

 

 

 

 

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Schoonheidsspecialist

Ik combineer het vak van pedicure met dat van schoonheidsspecialiste en heb een schoonheid-voetverzorgingssalon.