Voeten verdienen uw aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel kilometers u in uw leven door uw voeten wordt gedragen, dan is dit zeker geen loze kreet.
U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. U kunt relatief eenvoudig zelf een aantal van deze ongemakken aan uw voeten voorkomen of verhelpen door het volgen van de onderstaande tips!

Uw huid verdient ook aandacht!

De huid is ons grootste orgaan. Het beschermd ons lichaam tegen allerlei invloeden van buitenaf. Toch geven wij vaak weinig aandacht aan onze huid. Dagelijkse verzorging én bescherming van de huid minimaliseert de kans op huidbeschadiging. Een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste is daarbij niet alleen een luxe. Zij heeft de kennis in huis om uw huid te geven wat zij nodig heeft oals een goede dieptereiniging/peeling, verzorging en bescherming en u te adviseren over de juiste producten voor uw huid.

Veelgestelde vragen over permanent make-up/ P.M.U.

Wat is het verschil tussen PMU en een tatoeage?

Bij een tatoeage wordt een krachtigere machine gebruikt en andere pigmenten. Echter het belangrijkste verschil zit hem in de diepte van de plaatsing. Bij P.M.U. blijven wij bovenin de opperhuid waardoor de kleurvastheid behouden blijft en daardoor een zeer natuurlijk resultaat.

Is P.M.U. voor iedereen geschikt?

In principe is de techniek bij iedereen toepasbaar mits er geen sprake is van een of meerdere contra-indicaties. Een voorbeeld hiervan is bijv. een ziekte waarbij het bloed niet goed stolt. Iedere klant vult daarom samen met mij een consent form in.

Doet het zetten van PMU pijn?

Uiteraard is ieders pijngrens anders maar de meeste mensen ervaren het zeker niet als pijnlijk. U mag in overleg met de huisarts van tevoren verdovende EMLA creme op de wenkbrauwen aanbrengen. LET OP: DIT MAG NOOIT OP OGEN GEBRUIKT WORDEN BIJ EYELINER!

Verdwijnt PMU weer uit de huid?

PMU op de wenkbrauwen zal langzaam vervagen. Wij raden u dan ook aan binnen 18 maanden tegen een aantrekkelijk tarief de PMU bij te laten werken. Eyeliners zullen niet meer echt verdwijnen omdat de huid zo extreem dun is dat het resultaat altijd zoals bij een tatoeage zal zijn.

werken jullie ook oude P.M.U. bij?

In principe doen wij dit niet. Alleen als het dusdanig vervaagd/licht is dat wij hier overheen kunnen zou het een optie kunnen zijn. Een advies is altijd gratis en vrijblijvend

Waarom is een behandeling altijd inclusief touch-up na 6 weken

Direct na de eerste behandeling zijn de wenkbrauwen erg donker. Tijdens het genezingsproces gebeurd er dan ook van alles, van donker naar korstjes, het lijkt ineens verdwenen te zijn, onregelmatig etc. na een week of 3/4 kun je ongeveer zien wat er over is gebleven. Ongeveer 70% van het pigment is afgestoten. Na 6 weken doen we de touch up om alles te perfectioneren en dan verlies je nog maar zo`n 30/40% pigment en zijn ze perfect.

In een enkel geval is een derde behandeling nodig. Dit hangt af van o.a. het huidtype maar ook het juist naleven van de nazorg.

Besef dat P.M.U. een proces is en het resultaat niet direct na de behandeling  altijd is zoals u wenst. Het is een schaafwondje wat tijd nodig heeft om te herstellen.

Is P.M.U. veilig?

wij werken volgens de strenge richtlijnen van de GGD en hebben dan ook een vergunning. U vindt ons op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Ook voldoen onze pigmenten aan de nieuwe eisen 2022, geen AZO en ijzeroxiden!

voor mijn PMU portfolio kunt u mij vinden op instagram onder larondenwk

 

Tips